Route

U vindt ons kantoor aan de Noordewierweg 70 in Amersfoort, schuin tegenover CIGO Kroon.

Vanuit de richting A1, Hoogland, Bunschoten-Spakenburg

Volg de Bunschoterstraat/N199 langs Nieuwland, Hoogland en het ANWB tankstation tot over de brug over de Eem (Radiumweg). Bij zowel het eerste als het tweede stoplicht na de brug rechtdoor. U komt dan op de Twentseweg/Isseltseveld. Na 50 meter buigt de weg naar links en rijdt u op de Noordewierweg. Na 500 meter vindt u ons kantoor aan de rechterkant. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Vanuit de richting Soest

Volg de Birktstraat/N221 tot u over het spoorviaduct Amersfoort binnenrijdt (Amsterdamseweg/ N199). Bij het tweede stoplicht na het viaduct rechtsaf (Twentseweg/Isseltseveld). Na 50 meter buigt de weg naar links en rijdt u op de Noordewierweg. Na 500 meter vindt u ons kantoor aan de rechterkant. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Vanuit de richting A28, Hoevelaken, Leusden

Volg de Hogeweg richting Amersfoort-Centrum. Langs Amersfoort-Centrum (Stadsring) tot aan de spoortunnel. In de tunnel rechts aanhouden en direct na de tunnel de rechterafrit schuin omhoog nemen. Op de rotonde de derde afslag nemen (Groningerstraat). Deze weg buigt na 50 meter scherp naar rechts en na weer 50 meter scherp naar links. Na 100 meter rijdt u op de Noordewierweg en vindt u ons kantoor na 1000 meter aan de linkerkant. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.